viernes, 30 de marzo de 2007

JOC: CONEIXES L'ÀFRICA??????

Justícia i Pau està portant a terme la campanya Justícia per a l’Àfrica. El seu objectiu és donar a conèixer els vincles entre les dificultats que tenen els països subsaharians per deixar enrere violència i pobresa i les polítiques i els models de consum del món ric.

Un primer pas per despertar la nostra curiositat per a l’Àfrica i entendre els seus majors reptes és conèixer la seva geografia.
Quants països africans sabríem col·locar en un mapa?
Quines en són les capitals?
I què hi està passant?
Us proposem el joc:

Coneixes l'Àfrica?

per anar testant els vostres coneixements sobre l’Àfrica.


Com jugar: Un cop obert el link, es tracta d’anar arrossegant les ombres dels països que es troben a l’esquerra de la pantalla i col·locar-les al seu lloc al mapa. Cada país encertat us donarà 5 punts i cada error us en traurà 5. Podeu arribar a 270 punts!

Veureu que tots els països van acompanyats d’un petit text. Amb aquestes línies no es pretén donar una descripció del país en qüestió, sinó només contribuir a fer visibles situacions concretes desconegudes per a una gran part de l’opinió pública catalana.

Si us ha agradat jugar-hi, no dubteu a reenviar aquest mapa de l’Àfrica als vostres contactes.

Passeu-vos ho bé!

Justícia i Pau

Descarrega el joc a: http://www.justiciaipau.org/africa.swf

Per poder obrir l’arxiu, cal tenir l’aplicació adequada (Adobe Flash Player), que us podeu baixar fàcilment i gratuïtament a aquesta adreça: http://www.adobe.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

3 comentarios:

Natacha dijo...

molt bò!!!

Anónimo dijo...

Nena, a ver cuantos puntos haces... yo me lo he hecho y solo he conseguido unos 160, la mitad, en fin... que farem....
bon cap de setmana

Natacha dijo...

245... je je je...
Buen finde!!!